fargekart.JPG

Om det 18. internasjonale soppfargersymposium

Det 18. internasjonale soppfargersymposium (18th IFFS) skal arrangeres i Oslo, Norge 13. – 19.8.2018

Forum for soppfargere i Norges sopp- og nyttevekstforbund (NSNF) inviterer alle soppfargere til det 18. internasjonale soppfargersymposium på Rønningen Folkehøgskole i Oslo .

Her vil du blant annet få anledning til å farge garn med sopp, eksperimentere med ulike håndverks­teknikker, lage papir, male akvarell med soppfarger, plukke sopp i skogene rundt Oslo , lytte til interessante foredrag, delta i diskusjoner – og treffe nye og gamle soppfargervenner. Det vil også være et kulturelt program under treffet. Med andre ord: Mye å glede seg til!

Forum for soppfargere (FFS) er et forum innen NSNF og ledes av et utvalg på fem medlemmer som også er arrangementskomité for det 18. IFFS. Les mer om FFS her.

Innkvartering, workshops, foredrag og utstillinger er i folkehøgskolens lokaler. Les mer om innkvartering og påmelding nedenfor.

Om programmet

På det foreløpige programmet er det workshops tirsdag, onsdag og fredag. Torsdag skal alle deltakerne på heldagstur «ut i det blå». Pot-luck farging lørdag (ta med eget ferdigbeiset garn).

Om workshops

Liste over workshops med frist for påmelding blir lagt ut her så snart den er klar. Følg med på denne siden. Vi vil prøve å oppfylle deltakernes ønsker best mulig, men kan ikke garantere at alle får være med på alle de workshopene de ønsker seg.  Påmelding til workshops skjer via en epost som sendes alle påmeldte deltakere.

Påmelding og innbetaling  for symposiet

Det er maksimalt plass til 100 deltakere på symposiet. Melder flere seg på, vil de bli satt på venteliste. Det åpnes for påmelding 1. januar 2018. Du vil finne et påmeldingsskjema på denne siden så fort registreringen åpner.

Registreringsavgiften på kr 2.200,- skal innbetales innen 1. mars 2018. Innbetaling skjer via en faktura som sendes de påmeldte kort etter.

General information

* Name is required
* Country is required
* E-mail address has the wrong format
*
* Phone number is mandatory

Symposium contributions
Meals and accommodation
Innkvartering og måltider

Rønningen folkehøgskole ligger på Kjelsås i Oslo. Adressen er: Myrerskogveien 54, 0495 Oslo.

Innkvartering skjer i folkehøgskolens internater i dobbeltrom. Bestilling av rom, foruten beskjed om hvem du ønsker å dele rom med og evt. spesialkost, må gjøres direkte til Rønningen folkehøgskole (post@oslohostel.com) mellom 1. januar og 1. februar 2018. Det vil være mulig å bestille rom på skolen dagene før symposiumstart, men man kan ikke være lenger enn til søndag 19.8.

Prisen per person i dobbeltrom inkludert alle måltider er kr 4300,- (mandag lunsj til og med søndag frokost).

Vennligst gi beskjed om eventuelle dietthensyn ved påmelding. 

Når registreringen åpner 1. januar vil det være mulig å bestille måltider uten overnatting. Prisen for alle måltider utenom frokost er 2000,-

Innkvartering betales direkte til folkehøgskolen. Merk innbetalingen «18 IFFS 2018».

Bank info: Konto nr 1730 11 50202, Sparebanken Nor

SWIFT NR. DNBANOKKXXX

IBAN NR. NO28 1730 1150 202

Hvordan komme seg til Rønningen folkehøgskole

Kart

Hvordan komme seg dit – fra Gardermoen og fra Oslo sentralstasjon.

Lenker:

Hjertelig velkommen!